Home > Nieuws > Verslag clubwedstrijden 2019

Verslag clubwedstrijden 2019

op maart 26 | in Nieuws

Zondag 24 maart 2019 streden conform de traditie de clubs weer tegen elkaar in de clubwedstrijden. Dit jaar hoefde er maar één proef geoefend te worden, maar de moeilijkheidsgraad maakte het niet makkelijk. Veel clubs hebben dan ook in de voorbereiding de proef te voet afgelegd.

Het niveau lag hoog, niet alleen het niveau qua rijden maar ook met betrekking tot de creatieve uitspattingen om men als club in een thema te presenteren, qua uitdossing en qua muziek.

De Prix d’elegance ging dit jaar naar de Vrijdagavond Heren die op prachtige klassieke muziek hun proef reden en met hun uitdossing met een prachtig geplooide kraag zo uit een schilderij van een oud Hollandse meester gegaloppeerd kwamen.

De jury had een moeilijk taak om de beste club te kiezen en de scores lagen dan ook dicht bij elkaar. Op de derde plaats eindigde de WAC, de tweede plaats ging na de DO club en de oranje rozetten werden mee naar huis genomen door Macroix. Aan hen de eer om volgend jaar met gewassen, gestreken en gevlochten paarden de spits af te bijten.

Ook de Co-club draaide weer een goede omzet met de zoete en hartige taarten. Het zoet was aanzienlijk ruimer vertegenwoordigd dan het zout, waardoor de voorzitter van de Co-Club een ieder opriep om volgend jaar toch ook vooral hartige baksels in te leveren. De taart van Iris van der Meer werd uitgeroepen tot winnaar. Van de opbrengst van de taarten zal een nieuwe picknick tafel worden aangeschaft waar onze leden de komende lente en zomer veel plezier van zullen hebben

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »