Zondag 17 september was het alweer tijd voor de laatste outdoor KNHS wedstrijd van het seizoen. Tijdens deze wedstrijdochtend (B t/m ZZL) verreden de ruiters onder het toeziend oog van de heer H.M. Albertus en mevrouw L. Hanemaayer – Hageraats hun proeven.

In de klasse M1 werd Esther Hol beloond met twee winstpunten voor haar proeven met Royal Sugar. In de gecombineerde klasse L1/B ging Daphne Akkermans zeer tevreden naar huis met twee winstpunten en twee oranje rozetten voor haar proeven met Alko. Ook Susanne de Zeeuw wist samen met Drewes twee winstpunten te bemachtigen. Isabella Kransen startte voor het eerst in de klasse L1 en met succes! Zij reed twee hele nette proeven met Universo die goed waren voor twee winstpunten en twee oranje rozetten.

Al met al weer een zeer geslaagde wedstrijdochtend. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! Op 22 oktober is de volgende wedstrijd, dit is de eerste indoorwedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd duurt een hele dag en de klasse B t/m Z worden verreden.