Op 7 mei was het tijd voor de My Perfect Ponydag! Een dag speciaal georganiseerd voor de meer ervaren ruiters.
Wij hadden stralend weer en een groot aantal inschrijvingen. Herman heeft in de ochtend een superleuke les gegeven met obstakels, er was tijd voor een buitenrit en in de middag hebben de ruiters vrij gereden. Verder was er natuurlijk tijd voor een heerlijke lunch met een broodje knakworst, bingo en extra tijd om de pony’s aandacht te geven.


De dag erna was een leuke Ponydag voor de jongere ruiters van onze vereniging. Met 15 deelnemers was het gezellig groep vol met ponymeisjes. Jammer genoeg was het weer op deze dag iets minder mooi maar dit maakte niet uit voor de pret. Er is tijdens deze dag extra aandacht besteed aan zelf opzadelen en poetsen. In de ochtend was er tijd voor een les in de binnenbaan maar ook is er op het veld gemend met Dallas en Herman. En heeft Willemijn iedereen met Meindert meegenomen voor een rondje in het bos. Wat was het gaaf om zo hard te galopperen met paard en wagen. Je moet je goed vasthouden!

Na de lunch wederom met broodjes knakworst, was het tijd om op te warmen met een potje bingo om vervolgens toch nog een kleine bosrit te kunnen maken. Wij hebben de dag afgesloten met hoefijzer versieren en pony versieren.


Houd de mail en socials in de gaten want binnenkort volgt de informatie voor de zomervakantie. Wij kunnen nu alvast verklappen dat wij in de eerste en laatste week voor de jeugd iets heel leuks gaan organiseren!