Home > Nieuws > Uitslag vierde & laatste BMC-wedstrijd 2018

Uitslag vierde & laatste BMC-wedstrijd 2018

op december 4 | in Nieuws

Op zondag 28 oktober vond de vierde en laatste BMC-wedstrijd plaats in de bosmanege. Bij de FNRS-proeven deden vijf deelnemers mee. In de eerste proef werd Martine Stokman eerste met Solist met 230 punten. Zij werd op de voet gevolgd door Caroline Raats met Carpe Diem met 229 punten. Ook waren er mooie punten voor de plaatsen drie, vier en vijf voor respectievelijk Erika Petrie met Indy, Kathelijne Baetsen met Hugo en Lisette Nientker met Bugatti. De deelnemers waren erg constant en behaalden in de tweede proef dezelfde plaatsing als in de eerste proef.

Bij de KNHS-proeven deden er drie deelnemers mee. Ook hier was de plaatsing van de eerste proef identiek aan de plaatsing van de tweede proef. De oranje linten waren voor Saskia Plate met Hues, de rode linten voor Sonja van Wijk met G-Star en de witte linten voor Esther Hol met Eriane.

Naast de dagwinst stond deze wedstrijd ook in het teken van het BMC-kampioenschap. Bij de FNRS-proeven was de winst voor Martine Stokman met Solist. Bij de KNHS-proeven was de winst voor Esther Hol met Eriane. Beide dames hebben daarmee het felbegeerde witte wedstrijddekje ontvangen!

In 2019 gaat weer een nieuw jaar van start en de data zullen snel bekend worden. Wij hopen wederom op veel animo!

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »