Home > Nieuws > Wedstrijdverslag: BMC dressuur 30 mei

Wedstrijdverslag: BMC dressuur 30 mei

op juni 7 | in Nieuws

Door maar liefst 13 amazones is op Hemelvaartsdag gestreden om de felbegeerde titel BMC-kampioen van het jaar 2019. Bij de KNHS-proeven reed Andrea Raat met Vijanta twee sterke proeven wat haar twee oranje linten opleverde. In de eerste proef reed Barbara Willemse met Doumunde naar een tweede plaats en José Kreukniet met G-star naar een derde plaats. In de tweede proef reed José Kreukniet met G-star naar een tweede plaats en Marjolein Ooms met Izio naar een derde plaats. Bij de FNRS-proeven reed Lisette Nientker met Sam twee maal naar de eerste plek. Rode linten waren er voor Claire Bryant met Syrah en Renee Schuurmans met Atiësto.

In de titelstrijd staan bij de FNRS-proeven Erika Petrie en Renee Schuurmans momenteel ex aequo aan de leiding. Bij de KNHS-proeven gaat Andrea Raat aan kop, op de voet gevolgd door Barbara Willemse. Wie o wie probeert hen te overtroeven in de volgende BMC-wedstrijden?

Klik hier voor de totale uitslag en het tussenklassement.

Alle deelnemers bedankt voor het meedoen. We hopen jullie en uiteraard nog vele anderen weer te mogen verwelkomen op zondag 15 september.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »