Zondag 29 augustus vond de tweede BMC onderlinge wedstrijd plaats van dit jaar. Het was te merken dat iedereen weer terug is van vakantie en zin had in een uitdaging. Het deelnemersveld was groot: 11 deelnemers totaal, 7 manegeruiters en 4 pensionpaardeigenaren. Helaas waren de weergoden ons wat minder gunstig gezind: met name de combinaties ná de pauze kregen een nat pak/nat zadel. Niemand liet zich kennen en reed stug door! Jurylid Jennifer de Jong zette gewoon af en toe de ruitenwissers aan. Er werden zowel KNHS als ook FNRS proeven gereden.

Bij de manegeruiters behaalde bij de eerste proef Dewi Dessauvagie met Bugatti een derde plaats, Martine Stokman met Nibit een tweede en Andrea Raat met Sam een eerste. Bij de tweede proef ging Aateke Jansen met Lucky Boy er met de derde prijs vandoor, behaalde Dewi Dessauvagie met Bugatti een tweede plaats en was Andrea Raat met Sam eerste.

Ook de pensionpaardeigenaren reden 2 proeven. De ranking was bij beide proeven gelijk: Babette Vermaase met Limoncell op plaats 3, René van Loon met Annabel op plaats 2 en Lisanne van Helden met Lissandro 2 keer op plaats 1.

De sociëteit was gelukkig weer open en na de prijsuitreiking kon er gezellig nageborreld worden met de supporters.

De volgende en laatste BMC wedstrijd van dit jaar is zondag 7.11 as. De inschrijflijst komt op de bekende plaats in de oude stal te hangen en we hopen weer op veel animo!