Home > Nieuws > Wedstrijdverslag : KNHS dressuur 10 november

Wedstrijdverslag : KNHS dressuur 10 november

op november 12 | in Nieuws, Overig nieuws

Op zondag 10 november, een koude maar mooie zonnige herfstdag, was het weer tijd voor een indoorwedstrijd. In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw de Witte hun proeven. De ochtend werd gestart, weer zoals gebruikelijk, met de gecombineerde klasse Z1-Z2. Babette Vermaase startte als Jockey Club lid de dag succesvol. Ze wist voor haar proeven met Annabel één winstpunt in de wacht te slepen. Dit was het laatste winstpunt wat zij nodig had om door te mogen naar de klasse ZZ-L, gefeliciteerd Babette!  

De ochtend ging verder met de gecombineerde klasse M1-M2. In de klasse M1-M2 paarden eindigde Myron Meijerink op een eerste en tweede plaats en wist zij met Beau twee winstpunten te bemachtigen. Monique Jansen ging ook niet met lege handen naar huis, zij wist één winstpunt in de wacht te slepen voor haar proeven met Vijanta. Zassa Vissers ontving twee oranje rozetten en drie winstpunten voor haar keurige proeven met Tomorrow’s Dream in de klasse M1-pony’s.  

‘s Middags werden de gecombineerde klasse L1-L2 en klasse B gejureerd door mevrouw van Grevenbroek. In de klasse L2 wist Kees Kornelise een oranje rozet en twee winstpunten te bemachtigen voor zijn proeven met Barcardi. Lisa Ijsselstein reed twee nette proeven met Jolly Jumper’s Mario welke beloond werden met twee winstpunten. Ook Anna Wikje Vermaat en Jose Kreukniet gingen tevreden naar huis met één winstpunt. 

De middag werd afgesloten met de klasse B. Ook in deze klasse ontvingen meerdere Jockey Club leden winstpunten voor hun proeven. Amelie Balkenende werd samen met It’S Trendy O beloond met twee winstpunten en ontving een oranje en rode rozet. Wendelien van Wickeren wist met haar proeven met Demorc één winstpunt en een rode rozet in de wacht te slepen. Claire Bryant reed twee nette proeven met OB Carton die goed waren voor twee winstpunten.  

Al met al weer een succesvolle indoorwedstrijd voor onze Jockey Club leden. 
Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! 

Op 15 december is de volgende indoorwedstrijd. Deze indoorwedstrijd duurt de een halve dag en de klasse B t/m M worden verreden. Tot de 15e!  

De volledige uitslag

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »