Home > Nieuws > Wedstrijdverslag: KNHS dressuur 12 januari

Wedstrijdverslag: KNHS dressuur 12 januari

op januari 15 | in Nieuws

Zondag 12 januari was het alweer tijd voor de eerste indoor dressuurwedstrijd van 2020. In de middag verreden de ruiters onder het toeziend oog van de heer Bouwman hun proeven. De middag werd gestart met de gecombineerde klasse Z1-Z2. Onze Jockey Club leden startten de dag succesvol. Joreintje Mackenbach wist voor haar proeven met Zendo een oranje rozet en één winstpunt in de wacht te slepen. Ook Carla Vergeer ging niet met lege handen naar huis. Zij ontving een oranje rozet voor haar proeven met Cigali. 

De middag ging verder met de gecombineerde klasse M1-M2. Ook in deze klasse vielen Jockey Club leden in de prijzen. Monique Jansen reed twee nette proeven met Vijanta die beloond werden met twee winstpunten. Zij heeft daarmee genoeg winstpunten behaald om door te gaan naar de klasse Z1, van harte gefeliciteerd Monique! Ook Elles Vissers ging niet met lege handen naar huis, zij werd beloond met één winstpunt en ontving een rode rozet voor haar proeven met Bo.  

De wedstrijddag werd afgesloten met de gecombineerde klasse L1-L2. In de klasse L1-L2 reed Kees Kornelisse twee keurige proeven met Bacardi en wist daarmee maar liefst 3 winstpunten en één oranje rozetten te bemachtigen. Hij wist hiermee genoeg winstpunten in de wacht te slepen om door te gaan naar de klasse M1, van harte gefeliciteerd Kees! Saskia Plate Plate werd voor haar proeven met Hues beloond met twee winstpunten en een oranje rozet. Ook Anna Wikje Vermaat ging tevreden naar huis met één winstpunt. 

Al met al een goede start van het jaar. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! 
Op 9 februari is de volgende indoorwedstrijd. Deze indoorwedstrijd duurt een halve dag en de klasse B t/m M worden verreden.  

Bekijk hier de gehele uitslag

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »