Home > Nieuws > Wedstrijdverslag, KNHS dressuur 13 januari

Wedstrijdverslag, KNHS dressuur 13 januari

op januari 13 | in Nieuws

Buiten was het weer bar en boos, maar dat weerhield onze dressuurruiters er niet van om deel te nemen aan de eerste KNHS-indoor dressuurwedstrijd van 2019 die plaatsvond op 13 januari. Vanaf 13:00 uur verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw Schaeffer de Z, M en L proeven.

De middag werd gestart met de gecombineerde Z1- en Z2 klassen. In deze klasse was er tweemaal een tweede plek voor Carla Vergeer met Cigali en een derde plek voor Babette Vermaase met Annabel. In de gecombineerde M1- en M2 klasse maakte Nienke Niemeijer haar debuut met Anthos en niet zonder succes. Ze wist een rode en oranje rozet in de wacht te slepen en werd beloond met één winstpunt.

Tijdens de prijsuitreiking voor de gecombineerde klasse L1/L2, die samen met jury mevrouw Schaeffer werd gedaan, kregen alle ruiters uitleg, tips en tricks hoe ze de voorbereiding en uitvoering van de dressuurproeven kunnen verbeteren, heel erg leerzaam! In deze L1/L2 klasse vielen ook een aantal Jockey Club leden in de prijzen. Myron Meijerink wist met Beau twee nette proeven te rijden en kreeg daarvoor twee oranje rozetten en 3 winstpunten. Suzanne den Dulk werd voor haar proef met Corrie beloond met een rode rozet en één winstpunt. Ook Anna Wikje Vermaat ging na haar proeven met Vlorentana naar huis met een rode rozet en één winstpunt.

Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! De eerstvolgende indoorwedstrijd vindt plaats op 17 februari voor de klasse B, L en M. Tot dan!

Link naar de uitslagen: http://www.startlijsten.nl/storage/lijsten/3120_Uitslagen_-_Definitief_1547404961.htm

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »