Home > Nieuws > wedstrijdverslag : KNHS dressuur 13 oktober

wedstrijdverslag : KNHS dressuur 13 oktober

op oktober 15 | in Nieuws

Zondag 13 oktober was het tijd voor de eerste indoorwedstrijd van het seizoen 2019/2020. In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw Groszenipper hun proeven. De ochtend werd gestart, anders dan gebruikelijk, met de gecombineerde klasse B-L1. Het was een succesvolle start van de dag voor onze Jockey Club leden. Amelie Balkenende maakte haar debuut met It’S Trendy O en dat was een debuut om van te dromen. Zij werd samen met It’S Trendy O beloond met 4 winstpunten en ontving tweemaal een oranje rozet. Ook Claire Bryant maakte haar debuut met OB Carton. Haar proeven met OB Carton waren goed voor twee winstpunten en een tweede plaats. Wendelien van Wickeren ging ook tevreden naar huis met twee winstpunten en een rode rozet.  

De ochtend ging verder met de klasse L2. In de klasse L2 wist Kees Kornelise één winstpunt in de wacht te slepen voor zijn proeven met Barcardi. Ook Anna Wikje Vermaat werd samen met Vlorentana beloond met één winstpunt. 

‘s Middags werden de klassen M1, M2 en Z2 gejureerd door mevrouw Visser. In de gecombineerde klasse M1/M2 paarden eindigde Myron Meijerink tweemaal op een eerste plaats en wist zij met Beau twee winstpunten te bemachtigen. Ook Ellis Visser ging niet met lege handen naar huis, zij werd beloond voor haar proeven met Bo beloond met een oranje rozet, een rode rozet en twee winstpunten. Zassa Visser ontving twee keer een oranje rozet en één winstpunt in de klasse M1-D/E pony’s.  

De middag werd afgesloten met de klasse Z2. Ook in deze klasse gingen onze Jockey Club leden niet ontevreden naar huis. Joreintje Mackenbach ging naar huis met één winstpunt voor haar proeven met Zendo. Carla Vergeer wist voor haar proeven met Cigali ook één winstpunt te bemachtigen. Babette Vermaase bleef hierin niet achter, ook zij kreeg voor haar proeven met Annabel één winstpunt.  

Kijk hier voor de totale uitslag

Al met al weer een succesvolle eerste indoorwedstrijd. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen!  Op 10 november vindt de volgende wedstrijd plaats. Deze indoorwedstrijd duurt de hele dag en de klasse B t/m Z worden verreden. Let op: tijdens deze wedstrijd zal, zoals gebruikelijk, de klasse Z starten. Tot de 10e!  

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »