Home > Nieuws > Wedstrijdverslag: KNHS dressuur 14 april

Wedstrijdverslag: KNHS dressuur 14 april

op april 15 | in Nieuws

Succesvolle start van het outdoor seizoen 

Terwijl de temperaturen nog winters aanvoelden, vond op 14 april alweer de eerste outdoorwedstrijd van het seizoen plaats op de Rotterdamsche Manege. In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw Hazendonk en de heer Ravensteyn hun proeven. De ochtend werd gestart met de klasse ZZ-L. In deze klasse maakt Elena de Keijzer met Grandstar haar debuut en dat niet zonder succes. Met twee nette proeven wist ze twee winstpunten in de wacht te slepen. In de gecombineerde Z1 en Z2 klasse was er ook succes voor onze Jockey Club leden. In deze klasse werd Babette Vermaase voor haar proeven  met Annabel beloond met twee rode rozetten en twee winstpunten. Leonie Verdoold wist twee winstpunten en een oranje rozet in de wacht te slepen. Ook Carla Vergeer reed twee nette proeven met Cigali die goed waren voor twee winstpunten. Joreintje Mackenbach ging met één winstpunt naar huis. 

De ochtend ging verder met de gecombineerde M1- en M2 klasse. In deze klasse eindigde Nienke Niemeijer op een tweede plek en een derde plek en wist zij samen met Anthos drie winstpunten te bemachtigen. Ook Monique Jansen ging niet met lege handen naar huis, zij werd voor haar proeven met Vijanta beloond met twee winstpunten. Helene du Croix ging naar huis met één winstpunt voor haar proef met White Sock. 

’s Middags werden de klassen L2, L1 en B gejureerd door mevrouw Heemskerk en mevrouw van Leeuwen. De middag ging van start met de klasse L2 paarden. Myron Meijerink maakte haar debuut met Beau in de klasse L2 en dat was een debuut om van te dromen. Haar twee proeven met Beau waren goed voor maar liefst 4 winstpunten, een rode en oranje rozet. Frederieke Breedveld zette twee nette proeven neer met Celina die beloond werden met twee winstpunten. Ook Suzanne den Dulk ging naar huis één winstpunt. Kirsten Oort ontving twee keer een oranje rozet en één winstpunt in de klasse L2-D pony’s.   

De dag werd afgesloten met de gecombineerde klasse L1 en B. Eliza Bulthuis wist twee keurige proeven neer te zetten met Edame die beloond werden met drie winstpunten, een rode en een oranje rozet. Saskia Hues wist tweemaal een witte rozet en twee winstpunten in de wacht te slepen. Ook was het een geslaagde dag voor Anna Wikje Vermaat. Voor haar proeven met Vlorentana ontving ook zij twee winstpunten. Tot slot, wist ook Marjolein Ooms één winstpunt te bemachtigen met Ignazio. 

Al met al een succesvolle start van het outdoor seizoen. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! Op 19 mei vindt de volgende outdoorwedstrijd plaats. Deze wedstrijd duurt weer de hele dag en de klassen B t/m ZZ-L zullen dan verreden worden. Tot dan!  

Link naar uitslagen:http://www.startlijsten.nl/storage/lijsten/3120_Uitslagen_-Definitief.01_1555309716.htm

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »