Home > Nieuws > Wedstrijdverslag : KNHS dressuur 15 december

Wedstrijdverslag : KNHS dressuur 15 december

op december 17 | in Nieuws, Overig nieuws

Op zondag 15 december was het alweer tijd voor de laatste indoorwedstrijd van het kalenderjaar. In de middag verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw van Prooijen – Veliu hun proeven.
De middag werd gestart met de gecombineerde klasse M1-M2. Myron Meijerink startte als Jockey Club lid de dag succesvol. Ze wist voor haar proeven met Beau twee winstpunten en twee oranje rozetten in de wacht te slepen. Ook Monique Jansen ging niet met lege handen naar huis, ze werd beloond met één winstpunt en ontving een rode rozet voor haar proeven met Vijanta.  

De middag ging verder met de gecombineerde klasse L1-L2 en L2-pony’s. In de klasse L1-L2 reed Kees Kornelisse twee nette proeven met Bacardi en wist daarvoor maar liefst 3 winstpunten en twee oranje rozetten te bemachtigen. Kirsten van Oort ontving ook twee oranje rozetten en twee winstpunten voor haar proeven met Venice. De middag werd afgesloten met de klasse B. In deze klasse kreeg Wendelien van Wickeren voor haar proeven met Demorc twee oranje rozetten.  

Bekijk de volledige uitslag

Al met al weer een geslaagde indoorwedstrijd. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! 

Op 12 januari is de volgende indoorwedstrijd. Deze indoorwedstrijd duurt een halve dag en de klasse L t/m Z worden verreden.  

Voor nu wensen wij iedereen prettige feestdagen en alvast een gezond en succesvol 2020.  
Dat het maar weer een geslaagd dressuurjaar mag worden! 

Alvast voor in de agenda de eerste 3 wedstrijden van 2020:

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »