Onder het genot van het eerste lentezonnetje van 2019 vond op 17 februari weer een KNHS-indoor dressuurwedstrijd plaats op de Rotterdamsche Manege. Vanaf 13:00 uur verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw Collignon de M, L en B proeven.

De middag werd gestart met de gecombineerde M1- en M2 klasse. In deze klasse werd Nienke Niemeijer voor haar proeven met Anthos beloond met een rode rozet en drie winstpunten, een leuk verjaardagscadeau! Ook Evelien van Oostrom ging niet met lege handen naar huis. Ook zij wist met Bernice twee nette proeven neer te zetten en kreeg daarvoor een rode rozet en twee winstpunten.

In de klasse L2 eindigde Frederieke Breedveld tweemaal op een eerste plek en wist één winstpunt te bemachtigen. Ook Sofie Mani werd met Champagne beloond met één winstpunt, Kirsten Oort ontving twee keer een oranje rozet en twee winstpunten in de klasse L2-D pony’s.

In de gecombineerde L1- en B-klasse werden ook meerdere proeven van onze leden beloond met winstpunten. Saskia Plate ging naar huis met maar liefst vier winstpunten, een rode en een oranje rozet voor haar twee proeven met Hues. Ook was het een zeer geslaagde dag voor Anna Wikje Vermaat. Voor haar proeven met Vlorentana ontving ook zij vier winstpunten en een rode rozet. Myron Meijerink wist met Beau twee keurige proeven neer te zetten en kreeg daarvoor drie winstpunten en een oranje rozet. Tot slot, wist ook Inge Reitema één winstpunt te bemachtigen met haar Eriana.

Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen!

Op 17 maart vindt de laatste indoorwedstrijd voor het outdoor seizoen plaats. Deze wedstrijd duurt de hele dag en de klassen B t/m Z zullen verreden worden. Tot dan!

Link naar de uitslagen:

http://www.startlijsten.nl/storage/lijsten/3120_Uitslagen_definitief_1550428015.htm