Op 17 maart was het alweer tijd voor de laatste indoorwedstrijd van het seizoen op de Rotterdamsche Manege. In de ochtend verreden de ruiters onder toeziend oog van de heer Luyendijk de Z- en M-proeven.  De ochtend werd gestart met de gecombineerde Z1- en Z2-klasse. In deze klasse werd Babette Vermaase voor haar proeven met Annabel beloond met een oranje rozet en twee winstpunten. Ook Joreintje Machenkbach ging naar huis met één winstpunt.

De ochtend ging verder met de gecombineerde M1- en M2 klasse. In deze klasse eindigde Nienke Niemeijer tweemaal op een tweede plek en wist twee winstpunten te bemachtigen. Ook Monique Jansen ging niet met lege handen naar huis, zij werd voor haar proef met Vijanta beloond met één winstpunt.

’s Middags werden de klassen L2, L1 en B gejureerd door mevrouw van Asch. De middag ging van start met de klasse L2 paarden. Marie Kleinepier maakte haar debuut met Jasper in de L2 en dat ging niet zonder succes. Ze ontving tweemaal een oranje rozet en wist twee winstpunten in de wacht te slepen. Ook Kees Kornelisse en Suzanne den Dulk werden beloond met één winstpunt. Kirsten Oort ontving twee keer een oranje rozet in de klasse L2-D pony’s.  

In de gecombineerde L1- en B-klasse werden ook meerdere proeven van onze leden beloond met winstpunten. Myron Meijerink ging naar huis met twee winstpunten en twee oranje rozetten voor haar twee proeven met Beau. Ook was het een geslaagde dag voor Anna Wikje Vermaat. Voor haar proeven met Vorentana ontving ook zij twee winstpunten. Eliza Bulthuis maakte haar debuut met Edame in de klasse B en ook dit ging niet zonder succes. Ze wist samen met Edame hun eerste winstpunt in de wacht te slepen. Tot slot, wist ook Saskia Plate één winstpunt te bemachtigen met haar Hues.

Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! Inmiddels hebben de eerste vrijwilligers hun volle stempelkaart al in kunnen wisselen voor een privéles of één keer gratis starten. Wil jij ook sparen voor een volle stempelkaart? Meld je dan ook aan als vrijwilliger om stempels te verdienen!
Op 14 april vindt de eerste outdoorwedstrijd plaats. Deze wedstrijd duurt de hele dag en de klassen B t/m ZZ-L zullen verreden worden. Tot dan! 

Link naar de uitslagen: http://www.startlijsten.nl/storage/lijsten/3120_Uitslagen_definitief_1552840973.htm