Home > Nieuws > Verslag KNHS dressuur, 16 december 2018

Verslag KNHS dressuur, 16 december 2018

op december 17 | in Nieuws

Buiten zag het eruit als een waar Winter Wonderland, maar dat weerhield onze dressuurruiters er niet van om deel te nemen aan de KNHS-indoor dressuurwedstrijd die plaatsvond op 16 december. Vanaf 13:00 uur verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw de Witte de M, L en B proeven.

In de gecombineerde M1- en M2 klasse wist Monique Jansen met Vijanta twee oranje rozetten in de wacht te slepen. In de L2 klasse paarden vielen ook onze Jockey Club leden in de prijzen. Nienke Niemeijer eindigde met Anthos tweemaal op een tweede plek en wist twee winstpunten te bemachtigen. Suzanne den Dulk werd voor haar proef met Corrie beloond met één winstpunt. Kirsten Oort ontving twee keer een oranje rozet in de klasse L2-D-pony’s.

In de gecombineerde L1- en B klasse werden ook de nodige proeven van onze leden beloond met winstpunten. Myron Meijerink maakte haar debuut met Beau in de klasse L1. Ze wist met Beau twee nette proeven te rijden en kreeg daarvoor 2 ruime winstpunten en ontving tweemaal een oranje rozet. Ook Frederieke Breedveld wist met Celina twee ruime winstpunten en twee rode rozetten in de wacht te slepen. Na enige tijd uit de running te zijn geweest met Vlorentana ging Anna Wikje Vermaat naar huis met twee winstpunten. Petra Verspui had ook een succesvol debuut in de klasse L1. Zij reed twee keurige proeven met Davinia wat resulteerde in twee winstpunten. Tot slot, wist Mercedes Heumer met Cupido twee winstpunten te bemachtigen voor haar proeven.

Bekijk de gehele uitslag hier

Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! In het nieuwe jaar staan er weer een tiental KNHS-dressuurwedstrijden op de planning. De eerstvolgende indoorwedstrijd vindt plaats op 13 januari voor de klasse L, M en Z.

Voor nu wensen wij iedereen prettige feestdagen en alvast een goed 2019.
Dat het maar weer een geslaagd dressuurjaar mag worden!

Alvast voor in de agenda de eerste 3 wedstrijden van 2019

13 januari –  KNHS dressuur L,M,Z (vanaf 13:00 uur)
17 februari – KNHS dressuur B,L,M (vanaf 13:00 uur)
17 maart – KNHS dressuur B t/m Z (vanaf 9:00 uur)

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »