Home > Nieuws > Wedstrijdverslag : KNHS dressuur 19 mei

Wedstrijdverslag : KNHS dressuur 19 mei

op mei 20 | in Nieuws, Overig nieuws

Met nog 3 maanden te gaan voordat het EK losbarst, konden op 19 mei onze dressuurruiters alvast de Rotterdam Piste warmdraaien in weer een divers deelnemersveld.
In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van de heer Janse en de heer Woudstra hun proeven. De ochtend werd gestart met de klasse ZZ-L. In deze klasse werd Elena de Keijzer met Grandstar weer beloond met één winstpunt en één oranje rozet. In de gecombineerde Z1 en Z2 klasse was er ook succes voor onze Jockey Club leden. Carla Vergeer ging naar huis met één winstpunt en een oranje rozet voor haar proeven met Cigali. Babette Vermaase wist voor haar proeven met Annabel één winstpunt en een rode rozet in de wacht te slepen. 

De ochtend ging verder met de gecombineerde M1- en M2 klasse. In deze klasse eindigde Nienke Niemeijer op een tweede plek en wist zij samen met Anthos twee winstpunten te bemachtigen en een rode rozet. Ze heeft daarmee genoeg winstpunten behaald om door te gaan naar de klasse M2 Ook Evelien van Oostrum ging niet met lege handen naar huis, zij werd voor haar proeven met Bernice beloond met een tweede plek en één winstpunt. ’s Middags werden de klassen L2, L1 en B gejureerd door mevrouw van der Kloos – van de Werp en mevrouw Schoonen. De middag ging van start met de klasse L2 paarden. De proeven die Myron Meijerink reed met Beau waren goed voor drie winstpunten en twee rode rozet. Frederieke Breedveld werd beloond met één winstpunt voor haar proeven met Celina. Kirsten Oort ontving twee keer een rode rozet en één winstpunt in de klasse L2-D pony’s. De dag werd afgesloten met de gecombineerde klasse L1 en B. Anna Wikje Vermaat wist twee keurige proeven neer te zetten met Vlorentana die beloond werden met drie winstpunten en twee rode rozetten.  Hiermee heeft zij genoeg winstpunten behaald om door te gaan naar de klasse L2.
 

Al met al weer een succesvolle outdoorwedstrijd. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen!
Op 23 juni vindt de laatste outdoorwedstrijd plaats voor het EK. Deze wedstrijd duurt weer de hele dag en de klassen B t/m ZZ-L zullen dan verreden worden. De inschrijving is geopend dus schrijf je snel in! Tot de 23ste.   

link naar de uitslagen: http://www.startlijsten.nl/storage/lijsten/3120_Uitslagen_-_Definitief_1_1558289858.htm 

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »