Home > Nieuws > WEDSTRIJDVERSLAG : KNHS DRESSUUR 22 september

WEDSTRIJDVERSLAG : KNHS DRESSUUR 22 september

op september 23 | in Nieuws

Zondag 22 september, een mooie nazomer dag, was het tijd voor de laatste outdoorwedstrijd van het seizoen. In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van de heer Heezen en mevrouw Bambacht hun proeven. De ochtend werd gestart met de klassen ZZ-L. In deze klasse werd Leonie Verdoold samen met Siebenstein beloond met één winstpunt. In de gecombineerde Z2 & Z1 klasse wist Babette Vermaase met Annabel één winstpunt in de wacht te slepen. 

De ochtend ging verder met de M-klassen. In de M1-klasse eindigde Myron Meijerink tweemaal op een tweede plek en wist zij samen met Beau twee winstpunten te bemachtigen. Ook wist Zassa Visser tijdens de eerste wedstrijd op haar nieuwe thuisbasis twee oranje rozetten en één winstpunt in de wacht te slepen voor haar proeven met Tomorrows dream.  

‘s Middags werden de klassen L2, L1 en B gejureerd door mevrouw Legemaat – de Bruijn. De proeven die Anna Wikje Vermaat reed met Vlorentana in de klasse L2 waren goed voor twee winstpunten. De dag werd afgesloten met de gecombineerde L1- en B-klasse. Margreet van Beek – Elderson ging tevreden naar huis met een rode rozet en één winstpunt voor haar proeven met Beau. Ook Saskia Plate wist met Hues een rode rozet te bemachtigen.    

Klik hier voor de totale uitslag 

Al met al weer een succesvolle outdoorwedstrijd. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen!  Op 13 oktober gaan we weer van start met het indoorseizoen. Deze indoorwedstrijd duurt de hele dag en de klasse B t/m Z worden verreden. Let op: tijdens deze wedstrijd zal, anders dan gebruikelijk, de klasse B starten. Tot de 13e!  

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »