Op zondag 8 maart was het alweer tijd voor de laatste indoordressuurwedstrijd van het seizoen 2019-2020. In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw Hoogenboom – Wal hun proeven. De ochtend werd gestart met de gecombineerde klasse Z1-Z2. In deze klasse wist Leonie Verdoold twee oranje rozetten en één winstpunt in de wacht te slepen voor haar proeven met Zera.

De dag ging verder met de klasse M2, ook hier was Jockey Club succes. Myron Meijerink reed twee nette proeven met Beau die beloond werden met tweemaal een 1e plaats en twee winstpunten. Ook Evelien van Oostrom ging tevreden naar huis met één winstpunt. In de klasse M1 maakte Anna Wikje Vermaat haar debuut met Vlorentana en met succes. Zij kreeg voor haar proeven met Vlorentana een oranje rozet en één winstpunt. Ook Liselotte Klerk werd beloond met een oranje rozet en één winstpunt voor haar proeven met Casanova. Elles Vissers ging niet met lege handen naar huis, zij werd beloond met één winstpunt voor haar proeven met Bo. In de gecombineerde klasse M1/M2 pony’s D/E ontving Zassa Vissers twee oranje rozetten.  

De middag ging verder met de gecombineerde klasse L1-L2 en klasse B onder toeziend oog van mevrouw van Asch. In de klasse B reed Claire Bryant twee zeer nette proeven met OS Carton die beloond werden met 3 winstpunten, een oranje en een rozet rozet. Rianne Groffen maakte haar debuut met Redford in de klasse B en dat was een debuut om van te dromen. Voor haar proeven met Redford wist Rianne maar liefst 3 winstpunten in de wacht te slepen. Ook Margreeth van Beek en Wendelien van Wickeren gingen tevreden naar huis met één winstpunt. 

Bekijk de volledige uitslag.

Al met al een goede afsluiting van het indoorseizoen. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! Op 26 april gaan we weer naar buiten, deze uitdoorwedstrijd duurt de gehele dag en de klasse B t/m ZZL worden verreden.