Zondag 20 maart was al weer de laatste KNHS dressuurwedstrijd van het indoorseizoen 2021-2022. Het was een zeer geslaagde dag voor onze Jockey Club combinaties; iedereen ging naar huis met winstpunten.

Tijdens deze wedstrijddag reden de ruiters onder het toeziend oog van de heer M. Woudstra en mevrouw S. Schaeffer-Smeets hun proeven. In de ochtend kwamen er geen Jockey Club leden in actie. De middag startte met de gecombineerde klasse L1/L2. In deze rubriek wist Rianne Groffen twee winstpunten in de wacht te slepen voor haar proeven met Redford. Ook Esther Hol werd voor haar proeven met Royal Sugar in deze klasse beloond met een winstpunt. De middag ging verder met de klasse B, met wederom veel succes voor de Jockey Club. Renée Schuurmans reed voor het eerst mee met Dancer van de Vossenhof en dit werd gelijk beloond. Met haar twee proeven wist zij maar liefst drie winstpunten en een oranje rozet in de wacht te slepen. Zij was niet de enige debutant, ook Babette Vermaase verscheen voor het eerst in de ring met haar Limoncello. Samen reden zij twee zeer nette proeven die goed waren voor twee winstpunten en twee rode rozetten. Ook Ilva van Riemsdijk ging tevreden naar huis met een oranje rozet en twee winstpunten voor haar proeven met Hind PB. Tot slot, was het ook voor Anne-floor Den Hartog een succesvolle middag, zij kreeg twee winstpunten voor haar proeven met Ignazio.

Al met al een zeer geslaagde dag. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! Op 17 april gaan we weer naar buiten. Deze wedstrijd duurt de hele dag en de klasse B t/m ZZL worden verreden.

Hier vind je de uitslagen van de wedstrijd van 20 maart