Dit jaar staat, zoals gebruikelijk, tijdens het CHIO de Zuid-Holland Cup weer op het programma. Om tijdens het CHIO in actie te mogen komen, wordt er tijdens het Pinksterweekend een selectiewedstrijd verreden. Deze wordt georganiseerd door het CHIO Rotterdam in samenwerking met de Rotterdamsche Manège, waarbij 40 teams uit de regio Zuid-Holland de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven. Uiteraard zal ook dit jaar de Jockey Club weer een team afvaardigen; welk dient te bestaan uit 2 M ruiters en 2 Z of ZZL ruiters. 

Om ons klaar te stomen voor deze wedstrijd, vond op 26 januari een Jockey Club selectiedag plaats om een selectieteam samen te stellen. Onze actieve M- en Z-klasse wedstrijdruiters kregen de mogelijkheid om een half uur hun rijkunsten te laten zien onder begeleiding van Bob Tenwolde, die vervolgens een team heeft samengesteld. Voor de Jockey Club zullen de komende maanden Carla Vergeer met Cigali, Babette Vermaase met Annabel, Leonie Verdoold met Zera trainen voor de Z klasse; Myron Meijerink met Beau, Kees Kornelisse met Bacardi en Anna Wikje Vermaat met Vlorentana trainen voor de M klasse. Zij zullen de komende maanden op zondagen begeleid gaan worden door Bob Tenwolde, Antonie Sanders en Monique Dijkshoorn. Bij de laatste training voor de selectiewedstrijd zal besloten worden wie er definitief mee gaat rijden tijdens het Pinksterweekend.

Tijdens de Kick off, welke plaatsvond op maandag 27 januari, zijn de aandachtspunten voor de komende zes weken al in de detail met de ruiters besproken. De ruiters gaan met volle overtuiging aan de bak en hebben ontzettend veel zin om dit jaar de Jockey Club te vertegenwoordigen tijdens de Zuid-Holland Cup.