Geachte Leden,

Dit is alweer de laatste digitale nieuwsbrief van 2022, wat helaas ook betekent dat het 37ste lustrumjaar van de Jockey Club teneinde komt. Wat hebben we een prachtig jaar gehad waarin wij samen met elkaar de 185e verjaardag van onze mooie vereniging mochten vieren. Het deed ons goed om velen van u op onze activiteiten te zien. Dank voor uw aanwezigheid en betrokkenheid het afgelopen jaar!

Als voorzitter van de lustrumcommissie kijk ik dan ook terug op een zeer succesvol jaar! Het was een jaar vol met afwisselende, geslaagde, drukbezochte activiteiten. Nu het lustrumjaar ten einde komt, wil ik dan ook graag van de mogelijkheid gebruik maken om mijn commissie in het zonnetje te zetten. Dankzij hun tomeloze inzet is dit een spetterend jaar geworden!

Een lustrumcommissie is niet compleet zonder een ware quizmaster; gelukkig hadden wij Rogier in ons midden. Dankjewel Rogier waarmee jij met jouw joie de vivre de bingo, puzzeltocht en pubquiz organiseerden. Veel activiteiten betekent ook veel communicatie, u wilt immers niks missen! Dankjewel Ellen hoe jij je deze taak eigen hebt gemaakt en er altijd voor hebt gezorgd dat leden op de hoogte waren van wat ging komen, en dat wij als commissie ook altijd bereikbaar waren.

Anna Wikje en Thessa, dank voor jullie creatieve inbreng! Jullie konden altijd op pad gestuurd worden om te zorgen voor prachtige posters, menukaarten, uitnodigingen en een altijd mooi aangeklede sociëteit. Jullie creativiteit heeft dit jaar extra kleur gegeven.

Ook aan marketing en merchandise geen gebrek. Martine draait haar hand hier uiteraard niet voor om. Binnen no-time liep u allen in mooie polo’s rond op ons terrein. En met haar kennis van zaken heeft zij ook Hannah en Adrienne goed kunnen bijstaan om u ook van lustrumdassen en chockers te voorzien. Dankjewel Martine, dankzij jou zullen wij niet snel vergeten worden.

Ook al bestaat de Jockey Club al 185 jaar, we zijn nog altijd jong van geest.  Hannah en Adrienne dank voor al jullie enthousiasme en inzet het afgelopen jaar, het heeft ons jong gehouden!

Na dit jaar is ook de penningmeester een tevreden man. We hebben dit jaar er alles uit kunnen halen wat er in zit, maar wel binnen de juiste financiële grenzen. Dit heeft er toe geleid dat we het jaar met een positief resultaat zijn geëindigd. Dankjewel Jildit voor je nauwkeurigheid, financiële inzicht en je altijd kritische houding zodat uitgaven realistisch en in verhouding bleven.

En tot slot, Pien de onmisbare schakel tussen commissie en bestuur. Hierdoor was afstemmen met bestuur nooit een probleem en was het zelfs mogelijk om op een dag twee evenementen te organiseren zonder in elkaars vaarwater te zitten.

Lieve allemaal, het was een feest om dit jaar met jullie te organiseren! We mogen terugkijken op een prachtig jaar. Voor degene die dit door willen zetten, de eerste vrijdag van de maand zie ik jullie aan de bar!

Lisette Nientker