Op zondag 20 september as vindt de tweede onderlinge BMC-wedstrijd van het jaar 2020 plaats.

Dit jaar loopt alles anders dan gewend. Veel evenementen werden afgezegd en ook onze traditionele competitiedag op Hemelvaart verviel dit jaar helaas, vanwege de COVID 19 situatie in Nederland.

Tijdens de wedstrijd worden er 2 proeven gereden. De wedstrijd vindt plaats in de bosmanege en de eerste combinatie start om 13 uur. De deelnemers hebben de keuze tussen deelname aan een KNHS-proef of een FNRS-proef. In het algemeen rijden manegeruiters een FNRS proef, maar een KHNS proef is uiteraard ook geen probleem. Overleg met de instructeur wanneer je twijfelt.

Deelnemers dienen zelf voor een voorlezer te zorgen. Het inschrijfgeld bedraagt €5,= per proef. Bij overinschrijving gaan deelnemers zonder KNHS-startkaart voor. Voor en tijdens de wedstrijd zouden wij het op prijs stellen als de deelnemers hier en daar een handje kunnen helpen (bijv. ringmeesteren, baan uitzetten/afbouwen, etc.).

Bij deelname met een manegepaard moet ook een 2e keuze aangegeven worden. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met ieders voorkeur, maar de instructie bepaalt de uiteindelijke indeling.

De inschrijflijst hangt zoals gebruikelijk in de oude stal tegenover het instructiekantoor.

We hopen op een groot deelnemersveld! Ook als je nog nooit hebt deelgenomen aan een wedstrijd ben je van harte welkom! Het is vooral leuk om te doen!