Zoals voor zoveel activiteiten, gooide COVID-19 ook roet in het eten voor onze 6 geselecteerde ZH-cup ruiters. Na een flitsende start in Januari, zouden zijn onder begeleiding van Bob Tenwolde, Antonie Sanders en Monique Dijkshoorn gaan trainen om te schitteren op de ZH-Cup wedstrijd tijdens het Pinksterweekend. Helaas moesten we na 3 trainingen plotseling stoppen en werd ook de ZH-cup wedstrijd gecanceld.

Nu het weer mogelijk is om activiteiten te organiseren, hebben we in samenwerking met Bob Tenwolde een leuke afsluitende clinic kunnen organiseren op 12 juli.  Dit was een zeer geslaagde middag. Niet alleen Bob was onder de indruk dat iedereen zoveel vooruitgang had geboekt in de afgelopen maanden, het was ook gezellig om als team weer even bij elkaar te zijn. Ook was het leuk om potentiële nieuwe deelnemers voor volgend jaar langs de kant te zien staan. Dit geeft weer motivatie om het volgend jaar weer door te pakken; nieuwe ronden nieuwe kansen!

Tot slot, nogmaals dank aan alle instructeurs en uiteraard Rianne Groffen voor al haar toewijding en inzet met het opzetten en organiseren van de ZH Cup.