Home > Overig nieuws > Bijzondere Diës Woensdag Avond Club

Bijzondere Diës Woensdag Avond Club

op oktober 29 | in Overig nieuws

Op woensdag 16 oktober jl heeft het Dies Diner van de Woensdag Avond Club plaatsgevonden. Dit keer een zeer speciale gelegenheid waarbij onze club afscheid nam van Els Opschoor na 18 jaar lesgeven op woensdagavond en met een commandantenwissel.

Na een allerallerlaatste les van Els– inclusief toepasselijk jenevertje – diner in de Societëit. Bijna alle WAC leden waren aanwezig deze avond, een prachtige opkomst; het was gezellig, zeer smakelijk – complimenten aan het team Koebrugge! – feestelijk en onvergetelijk!

Speciaal voor Els is het magazine ‘whatELSe’ gemaakt, een eenmalige en bijzondere editie vol met bijdragen van alle WACers: mooie beelden, persoonlijke verhalen en herinneringen aan de Woensdag Avond Club. Deze glossy werd Els namens alle WACers samen met een cadeau tijdens het diner aangeboden.  Vervolgens was het tijd voor de commandantenwissel. De leden van de WAC kiezen elke twee jaar een nieuwe Commandant; Hilde Blank neemt als nieuwe Commandant het stokje over van ondergetekende. René van Loon volgt Mel Ellis op als Ondercommandant. De komende twee jaar zullen zij aan het roer staan van de WAC. Wij wensen hen veel succes en plezier!

Mocht u zin hebben eens kennis te maken met onze gezellige, hechte, actieve en paardensportliefhebbende Woensdag Avond Club, rijd en/of borrel een keer mee! Neem hiertoe contact op met onze nieuwe Commandant Hilde Blank (hilde.blank@gmail.com).

Catherina Bareman

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »