Op Hemelvaartsdag was het dan zover. Eindelijk konden we weer een verenigingsactiviteit organiseren. Het veld lag er prachtig en zonnig bij, de paarden hadden er weer zin in en de ruiters voelden sinds lange tijd weer wat wedstrijdspanning. De dag werd door alle deelnemers afgesloten op het zonovergoten sociëteitsterras. Kortom een heerlijke dag voor de eerste onderlinge BMC-wedstrijd van het jaar!

Bij de klasse voor pensionpaarden reed José Kreukniet met G-star in haar L2 proef naar de 1e plaats en werd Liselotte Klerk met Casanova en haar M2 proef 2e. Bij de klasse voor manegepaarden waren er 2 deelnemers die beiden ook een KNHS-proef reden. Diane de Vries met Carpe Diem werd 2e met haar L1 proef en Martine Stokman met Nibit werd 1e in de klasse B.

Na afloop nam jurylid Fleur Körner zeer uitgebreid de tijd om de deelnemers extra toelichting te geven op de protocollen. Iets wat enorm gewaardeerd werd.

Zet in de agenda: de volgende BMC-wedstrijd staat gepland op zondag 29 augustus. De BMC-commissie hoopt dan op een vol deelnemersveld én (eindelijk weer) volle tribunes!