Home > Overig nieuws > De Grote Schijn

De Grote Schijn

op september 24 | in Overig nieuws

Zoals u eerder al heeft kunnen lezen is van 18 tot en met 27 oktober het eerste bos de plek waar De Grote Schijn zich afspeelt: een 2 kilometer lange wandeltocht door het donker waarbij alle zintuigen worden geprikkeld door middel van licht, geluid en geuren. Van opbouw tot en met afbouw duurt dit evenement van 10 tot en met 31 oktober.

De organisatie is behalve met ons, ook in overleg gegaan met andere gebruikers van het bos en de boswachters. Dat heeft ertoe geleid dat, in tegenstelling tot wat het bestuur hoopte, de route toch op 2 plaatsen over het ruiterpad zal gaan. De bereikbaarheid van de horeca in het bos, de veiligheid van de bezoekers en de rust voor vleermuizen en buizerds hebben daarbij een rol gespeeld. 

Linksom in het eerste bos, vanuit de manege bezien, wordt er over een kort stuk van het ruiterpad vlonders gelegd die overdag worden weggehaald. Rechtsom is er een langer stuk bevlonderd, maar over de helft van de breedte zodat een paard er wel langs kan. Hoe eea er precies uit gaat zien, kunnen we de week voor de opening gaan bekijken en dan kunnen we nog aanpassingen vragen. Voor meer informatie, inclusief een filmimpressie, kunt u kijken op www.degroteschijn.nl.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »