Home > Overig nieuws > Dressuurcommissie zoekt versterking

Dressuurcommissie zoekt versterking

op januari 28 | in Overig nieuws

Jaarlijks organiseert de Dressuurcommissie samen met de hulp van vele vrijwilligers 10 KNHS dressuurwedstrijden op de Rotterdamsche Manège. Momenteel is de dressuurcommissie op zoek naar een lid die het leuk lijkt om deel uit te maken van deze commissie. We zijn op zoek naar iemand die een deel van de voorbereiding voor de wedstrijd op zich wil nemen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het gereed maken van de startlijsten, protocollen en de betaallijst voor tijdens de wedstrijd. Affiniteit met IT is dus wel een pre 😉.  Daarnaast zal jij het regelen van de juryleden voor de wedstrijden ook op je nemen. 

Als lid van de dressuurcommissie ben je automatisch ook lid van het Wedstrijddag-Team. Een vaste groep die tijdens de wedstrijd meehelpt in de organisatie. Dit houdt in dat je gedurende de wedstrijddag ook meedraait op het secretariaat. Tijdens je shift op het secretariaat ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de aanmelding van de deelnemers en het in ontvangst nemen van hun inschrijfgelden, het verwerken van de uitslagen en het organiseren van de prijsuitreikingen van de verreden klassen. Daarnaast heb je tijdens je shift ook nauw contact met de ringmeesters en jury’s om de organisatie van de wedstrijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel uit te maken van de dressuurcommissie of wil je graag nog meer weten? Benader Lisette Nientker dan via dressuur@jockeyclub.nl.  Je kunt haar natuurlijk ook aanspreken tijdens een wedstrijd of op stal!

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »