Zondag 27 maart was het zover! Eindelijk konden we weer eens ronzebonzen, na twee ronzebonsloze jaren stonden de paarden te trappelen! Voor de nieuwe leden onder ons; de Ronzebons is een onvoorbereide carrousel oefening, heel leuk om te doen (zeker als niet alles vlekkeloos verloopt😉). En voor de nieuwsgierige leden onder ons: Ronzebons betekent poppenkast.

Het thema van deze Inhaalronzebons was zeker veelzijdig: Kerst, Pasen, Nieuwjaarsdag of Koningsdag, alles kon!

Een twaalftal leden had zich aangemeld. In  wedstrijdtenue of getooid in kersttrui, met paaseitjes omhangen en idem oren op het hoofd (Limoncello!) of met royale oranje tinten begaf men zich naar de binnenrijbaan alwaar Herman Renker, voor de gelegenheid strak in het pak, zijn Frans weer even kon oefenen.

Na een start met wat technische obstakels werd het een heerlijk carrouseluurtje, wat was het leuk en wat deden ruiter en paard hun best!

Als vanouds begaven de leden zich na het rijden naar de sociëteit voor een kop koffie met een smakelijke tompouce, heel gezellig.

We zien uit naar de volgende Ronzebons op Tweede Paasdag en die op Koningsdag! Hoe groter de groep, hoe leuker de uitdaging; doen jullie mee?