Beste leden van de Rotterdamse Manege, mijn naam is Richard Paling. Ik ben 42 en woon met mijn vrouw Ruby en ons tweejarig zoontje Chris in Rotterdam.

Sinds mijn 16e werk ik met veel plezier in de horeca. Ik heb 15 jaar bij de Koninklijke Roei en Zeil vereniging “De Maas” gewerkt, waarvan 10 jaar in de functie van chef-kok. De afgelopen 6 jaar heb ik de horeca van het Huis van de Wijk Prinsenhof, in het Alexanderhof beheerd.

Vanaf 20 augustus 2023 zal ik mij opnieuw inzetten voor een Sociëteit en wel die van de Rotterdamse Manege. Samen met u wil ik van De Jockey Club weer een bruisende horeca gelegenheid maken waar u met uw familie zich welkom en thuis voelt. U kunt bij mij terecht voor een gezellige lunch of diner, voor vergaderingen en gelegenheden waarin er iets te vieren is, maar ook voor een gemakkelijke meeneem maaltijd wanneer u geen zin of tijd heeft om te koken. Op aanvraag is vrijwel alles mogelijk!

Ik wil graag ieder seizoen een nieuwe menukaart aanbieden die in samenspraak met de leden wordt samengesteld, zodat de gerechten en dranken aansluiten bij uw wensen en voorkeuren.

Ik kijk uit naar onze kennismaking en samenwerking. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in. Ik hoop jullie snel te zien.

Richard Paling