Alweer de laatste dag van dit herfstponykamp en vandaag merkten we ook echt dat het herfst was. Het regende en waaide ook heel erg hard. Daarom hebben we in de binnenrijbaan gereden. Vandaag hebben we niet alleen de pony’s gepoetst maar mochten we ze ook versieren. Het thema was Halloween, dat is goed te zien toch? De lunch was vandaag echt YUMMIE! Jammer dat het er al weer op zit! Dank Annieka, Antonie, Monique, Iris en Herman en al onze super pony’s!

Een superleuke tweede dag van het herfstponykamp. Vanochtend hebben we gereden op het veld en daarna hebben we paardenbingo gespeeld. De lunch was weer lekker! Vanmiddag heeft Iris weer een obstakeltraining gegeven. Zo knap, zelfs Melbourne heeft met 2 voetjes over het zeil gelopen dit keer! Als afsluiting hebben alle paarden en pony’s een lekkere poets beurt gekregen… ook zij waren best wel moe!

In deze bijzondere herfstvakantie is er voor onze jeugdleden weer een 3-daags ponykamp. Dat begon vandaag met het poetsen van de pony ‘s. Ook werden Dallas en Santana vanochtend gelongeerd. Daarna zijn we allemaal naar het bos geweest om eikels te zoeken en paddestoelen 🍄 en kastanjes 🌰…. Na de lunch hebben we een bosrit gemaakt. Chance de nieuwe pony die er sinds drie dagen is ging ook mee naar buiten. Hij liep heel stoer voorop en keek nergens naar! Knap hè?