Home > Overig nieuws > Interne BMC-clinic 26 mei

Interne BMC-clinic 26 mei

op april 24 | in Overig nieuws

In 2019 organiseert de BMC een viertal interne clinics, die alle verzorgd worden door onze instructeur Herman Renker op basis van de vijf Videolessen voor Manegeruiters, die te vinden zijn via de link:        https://www.jockeyclub.nl/manege-rotterdam/instructie-videos/

Deze clinics zijn niet alleen bedoeld voor de wat minder ervaren (manege)ruiters, maar ook voor de meer gevorderden: de inhoud wordt aangepast aan de individuele deelnemer.

De tweede clinic van deze serie zal plaatsvinden op zondag 26 mei vanaf 12.30 uur.

Thema’s:                    overgangen en tempowisselingen

Voorbereiding:           bekijkenvideoles 3 (zie bovenstaande link)

Kosten                         een half uur privéles die via de manege in rekening gebracht wordt. We rekenen daarnaast een eigen bijdrage van 5 Euro voor de kosten van de organisatie, te voldoen vóór de clinic bij een van aanwezige  commissieleden.

Waar:                         bosmanege

De clinic is in principe individueel en duurt een half uur, maar bij grote interesse kan hiervan afgeweken worden en vindt deze plaats in tweetallen, in sessies van telkens 45 minuten. Per mail ontvang je de indeling van de deelnemende combinaties.

Voor deelnemers met een manegepaard geldt dat zij ook een paard van 2e voorkeur aangeven op de inschrijflijst. De instructie bepaalt de indeling, maar zal daarbij zoveel mogelijk  rekening houden met het paard van voorkeur.

Voor meer informatie:

Frederieke Breedveld (frederieke.breedveld@gmail.com)  Gonnie van der Zander (asmvanderzander@gmail.com)

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »