Home > Overig nieuws > Interne BMC-clinic 8 september 2019

Interne BMC-clinic 8 september 2019

op augustus 6 | in Overig nieuws

In 2019 organiseert de BMC een viertal interne clinics, die allen verzorgd worden door onze instructeur Herman Renker op basis van  de vijf Videolessen voor Manegeruiters.

Deze clinics zijn niet alleen bedoeld voor de wat minder ervaren (manege)ruiters, maar ook voor de meer gevorderden: de inhoud wordt aangepast aan de individuele deelnemer.

De derde clinic zal plaatsvinden op zondag 8 september vanaf 12.30 uur.
Thema:                het besturen van het paard en rijden van wendingen
Voorbereiding:   bekijk video-les 4
Kosten        een half uur privéles die via de manege in rekening gebracht wordt. We rekenen daarnaast een eigen bijdrage van 5 Euro voor de kosten van de organisatie, te voldoen vóór de clinic bij een van aanwezige commissieleden.

Waar:
        Bosmanege

De clinic is in principe individueel en duurt een half uur, maar bij grote interesse kan hiervan afgeweken worden en vindt deze plaats in tweetallen, in sessies van telkens 45 minuten. Per mail ontvang je de indeling van de deelnemende combinaties.

Voor deelnemers met een manegepaard geldt dat zij ook een paard van 2e voorkeur aangeven op de inschrijflijst. De instructie bepaalt de indeling, maar zal daarbij zoveel mogelijk  rekening houden met het paard van voorkeur.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

«