Home > Overig nieuws > Jeu de Boules toernooi en BBQ

Jeu de Boules toernooi en BBQ

op juli 29 | in Overig nieuws


Zaterdag 5 september 2020 organiseert de Sociëteitscommissie een Jeu de Boules toernooi met een aansluitende barbecue. Een leuke manier om het nieuwe paardrijdseizoen te beginnen. Om 16.00 begint het toernooi na een korte uitleg. Het Jeu de Boules toernooi komt overigens niet in de plaats van de Triowedstrijden. Die zullen op zondag 18 oktober 2020 worden gehouden.

Het Jeu de Boules toernooi zal het eerste (fysieke) evenement van de Sociëteitcommissie van dit jaar zijn en uiteraard nemen wij daarbij alle geldende Coronamaatregelen in acht. Het toernooi zal buiten worden gehouden en op een wijze dat daarbij altijd 1,5 meter in acht kan worden genomen. De boules zullen tussen iedere speelronde worden gereinigd. Je kunt je individueel aanmelden of als een team van twee personen uit één huishouden.

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn 10 euro. Aanmelden kan via de inschrijflijst, die op het prikbord in stal zal worden opgehangen, maar u kunt ook een mail sturen naar r.kegge@gmail.com

Aanmelden voor de BBQ kan via de inschrijflijst voor de BBQ op stal , kosten voor de BBQ zijn voor volwassen 25 euro en kinderen 12,50 euro.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »