Eindelijk was het zaterdag jl. zover: het jeugdcarrousel. Alle kinderen hadden de afgelopen weken hard geoefend en dat was te zien! Wat een fantastische show hebben jullie neergezet! 

Het thema was muziek en gedurende de avond kwamen de verschillende muzieksoorten duidelijk aan bod. Van klassieke muziek naar flamenco, van kinderliedjes naar smartlappen etc etc. Niet alleen mooie muziek, maar ook bijpassende kleding. Als tussennummer was er een mooi optreden van de enige Fries op stal, Meindert, die zijn veelzijdigheid liet zien door eerst voor de wagen te lopen en daarna nog een stuk dressuur liet zien. Andere tussennummers waren de pas-de-deux door TJ Pols en Anne-Floor den Hertog en een mooi zangoptreden van Nelle Stolze. Wie volgt volgend jaar?

De Grande Finale was dit keer niet de blacklight manoeuvre, die overigens ook heel mooi was, maar de lintenmanoeuvre die door het jeugdbestuur werd uitgevoerd in het donker, met allerlei lampjes aan de linten en aan de bestuursleden zelf.

Tot slot werden nog de bekers voor de beste manegeruiters uitgedeeld. Deze wisselbekers kan je winnen door mee te doen met de F-proefjes gedurende het hele jaar. Degene die in bepaalde klassen gemiddeld de hoogste score haalt, wint de beker.

Winnaars dit jaar waren:
– F1 t/m F3 : Kira Nijhoff
– F4 t/m F6: Genevieve Riedlin
– F7 t/m F10: Ninthe Massaar
– F11 t/m F20: Marlene Poot
Vier verraste en blije gezichten!

Al met al was het een fantastische avond, waarbij alles op rolletjes liep, mede door de vele vrijwilligers die meehielpen.

Wij hopen dat iedereen net zo genoten heeft als wij.