Home > Overig nieuws > Klussers gezocht!

Klussers gezocht!

op februari 26 | in Overig nieuws

Wie wil helpen om het hindernismateriaal van de Jockey Club weer een mooie uitstraling te geven?  De springcommissie is verantwoordelijk voor het hindernismateriaal en het behoud daarvan, zodat iedereen er veilig gebruik van kan maken. Het materiaal wordt gebruikt voor KNHS-wedstrijden, TTC, clinics en de reguliere springlessen op dinsdag, woensdag en zondag.

U kunt zich voorstellen dat het springmateriaal hiervan behoorlijk te lijden heeft. Het is toe aan een  opknapbeurt! Daarom organiseren we op zaterdag 30 maart a.s. vanaf 13 u een klusdag, samen gaan we het hindernis materiaal repareren, schuren en schilderen.

We combineren de klusdag met de springclinic van Jeroen en vragen de deelnemers deze dag een handje te helpen. Het herstellen zal waarschijnlijk niet in één dag lukken. Dus hebben we het weekend van 6 en 7 april a.s. ook geprikt als klusweekend. Dat weekend beginnen we vanaf 10 uur.

Meld je aan voor (een dagdeel tijdens) het weekend van 30 + 31 maart > deel 1 schuren en schilderen, of weekend 6 + 7 april > deel 2 schuren en schilderen. Alle springers van zondag, dinsdag en woensdag en natuurlijk de deelnemers aan de clinic worden geacht hun bijdrage te leveren. Voorkeur aanmelden bij Bert Korevaar

We rekenen op de handjes van alle reguliere springers (dinsdagavond, woensdag- en zondagochtend), maar daarnaast ook de overige springers onder de leden. Immers, feitelijk álle leden / clubs gebruiken het springmateriaal.

Dus: rijd je graag mee in de cavaletti- of springles? Of vind je het gewoon leuk om ons te helpen? En of schuur of schilder je graag? Meld je dan aan bij Bert Korevaar! bert.korevaar@icloud.com
Uiteraard wordt er voor versnaperingen gezorgd!

We kijken uit naar jullie constructieve bijdrage… Alvast dank voor je inzet!

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »