Er zijn nog plaatsen vrij voor onze KNHS wedstrijd klassen B t/m ZZL op zondag 15 augustus (09:00 – 18:00 uur).
Wil jij net als de internationale dressuurruiters schitteren in de CHIO piste? Schrijf je dan snel in.  Combinaties kunnen zich aanmelden via startlijsten.nl

KNHS dressuurwedstrijd georganiseerd door de Jockey Club op de Rotterdamsche Manege voor de klassen B t/m ZZL voor paarden en pony’s (pony’s geen ZZL). Outdoor wedstrijd.

Inschrijven via startlijsten.nl vanaf 17 juli (niet via mijnknhs.nl). Niet mogelijk om voor 1 proef in te schrijven. Startlijst wordt een week van tevoren gepubliceerd via startlijsten.nl en is dan te vinden onder ‘vraagprogramma’s’. Kort voor de wedstrijd wordt een definitieve startlijst gepubliceerd via startlijsten.nl onder ‘startlijsten’.

Er wordt gestart met de klasse ZZL. Klasse ZZL en Z rijden los in een 30 x 90 baan met Agterberg bodem. Losrijden klasse B t/m M en wedstrijd vindt plaats in de Rotterdampiste (ook Agterberg bodem). Wedstrijd duurt de hele dag (9:00-18:00).

Contact via dressuur@jockeyclub.nl. Kosteloos afmelden tot 9 augustus, daarna is inschrijfgeld verschuldigd. Startgeld bedraagt 12,50€ per proef voor paarden en 10€ per proef voor pony’s. Prijzen zijn kunst- of gebruiksvoorwerpen.