In verband met de recent aangescherpte maatregelen vanuit de overheid hebben we helaas de wedstrijd van 8 november moeten annuleren. Omdat er geen wedstrijden gereden kunnen worden op dit moment, heeft de KNHS weer online dressuur events opgezet op  paardrijden.nl, zodat ruiters thuis een dressuurproef (klassen B t/m M2) kunnen opnemen en deze online laten beoordelen door een KNHS-jurylid.

Indien u als lid interesse heeft om zich hiervoor in te schrijven dan is dit mogelijk. Hierbij moet wel benadrukt worden dat u als lid dit individueel en op eigen initiatief moet regelen. In verband met de aangescherpte maatregelen, kan de dressuurcommissie helaas geen ondersteuning bieden bij deze activiteiten. Dit om te voorkomen dat deze online events onbedoeld uitlopen tot een groepsevenement. Dit houdt ook in dat er vanuit de dressuurcommissie hiervoor geen rijbaan gereserveerd wordt. Op het moment dat een baan niet in gebruik is, kan hier een proefje gereden worden. Gelukkig hebben we de nodige ruimte, dus er moet vast een moment te vinden zijn om een proefje te kunnen rijden.
Tijdens het rijden van uw proeven willen wij u ook vragen de bestaande maatregelen na te leven (d.w.z. 1.5 meter afstand, geen groepsvorming [max 4. personen], geen publiek etc.).