****Geannuleerd wegens droesuitbraak ****

Outdoor Kralingen maakt dit jaar deel uit van de Jong KNHS Zuid-Holland Springcompetitie. Dat betekent dat ruiters tot en met 25 jaar op zowel paarden (zaterdag 22 en zondag 23 april) als pony’s (vrijdag 21 april) tijdens Outdoor Kralingen plaatsingspunten kan behalen voor de finale van de Jong KNHS Zuid-Holland Voorjaarstrofee op 27 mei in Delft.

Wil je meedoen? Geef dat dan in Equicompetition.nl aan bij opmerkingen. Kijk voor meer informatie en reglement op www.knhszuidholland.nl.

  • Vrijdag 22 april: vanaf 15 uur: pony’s (60 t/m 1.20)
  • Zaterdag 23 april: paarden (1.10 t/m 1.40)
  • Zondag 24 april: paarden (90 t/m 1.35)

Inschrijven en vooraf betalen via www.equicompetition.nl (vermeld bij ‘Opmerkingen’ eventuele deelname aan selectie Jong KNHS ZH Voorjaarstrofee)

Ben je ouder dan 25? Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan Outdoor Kralingen! Er zijn nog startplaatsen op zaterdag en zondag beschikbaar.

Deelnemers komen op de startlijst na betaling van het verschuldigde startgeld

Bij niet komen opdagen op de wedstrijddag vervalt het startgeld aan de organisatie

Deelnemers kunnen niet meer dan 3 paarden per rubriek uitbrengen

De organisatie behoudt zich het recht voor om als gevolg van het aantal aanmeldingen, extreme weersomstandigheden of andere externe factoren het programma aan te passen.

Rotterdam kent een milieuzone voor vrachtauto’s met een emissieklasse 5 of lager. Voor personen- en bestelauto’s gelden geen restricties.

Neem voor meer informatie contact op met  Springcommissie ‘de Jockey Club’,  springen.jockeyclub@gmail.com, 06-82 07 58 46