Op 5, 6 en 7 april is de voorjaarseditie van het springconcours Outdoor Kralingen in de Rotterdampiste op het terrein van de Rotterdamsche Manège, waar elk jaar het CHIO Rotterdam plaatsvindt. De all weatherbodem en de ambiance in het Kralingse Bos maakt deze KNHS springwedstrijd voor deelnemers tot een unieke ervaring.

Op vrijdag is het mogelijk om een oefenparcours te springen, op zaterdag zijn de springrubrieken voor paarden in de klassen 0.90m t/m 1.40m.en op zondag de springrubrieken voor pony’s (0.50m t/m 1.30m) en paarden (0.80m t/m 1.35m))

Omdat het op 6 april precies 75 dagen voor aanvang van het 75ste CHIO Rotterdam is staat de 1.40m rubriek, de Grote Prijs van Kralingen, in het teken van het jubilerende oudste internationale topsportevenement van Rotterdam.

Voor KNHS leden uit Zuid-Holland tot 25 jaar…. de rubrieken op zondag zijn de eerste kwalificatiemogelijkheid van de Jong KNHS-ZH springcompetitie 2024!

Outdoor Kralingen is gratis toegankelijk voor publiek. Kom je favoriete ruiter aanmoedigen!

Let op:

  • Inschrijven en vooraf betalen via www.equicompetition.nl
  • Deelnemers komen op de startlijst na betaling van het verschuldigde startgeld
  • Bij niet komen opdagen op de wedstrijddag vervalt het startgeld aan de organisatie
  • Deelnemers kunnen niet meer dan 3 paarden per rubriek uitbrengen
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om als gevolg van het aantal aanmeldingen, extreme weersomstandigheden of andere externe factoren het programma aan te passen.
  • Startnummers verplicht
  • Rotterdam kent een milieuzone voor vrachtauto’s met een emissieklasse 5 of lager. Voor personen- en bestelauto’s gelden geen restricties.

Contact
Rotterdamsche Manège, Kralingseweg 120, Rotterdam. Springcommissie ‘De Jockey Club’,  springen.jockeyclub@gmail.com, 06-82 07 58 46 (wedstrijddagen).

Zet ook vast de data voor de najaarseditie van Outdoor Kralingen in de agenda: 27,28 en 29 september