Home > Overig nieuws > Renovatie stallen

Renovatie stallen

op juni 23 | in Overig nieuws

Deze week starten we met de renovatie van de oude stal. De  paarden die in het te renoveren deel van de stal staan worden deels in parcoursboxen geplaatst. Deze boxen staan op de plek van de fietsenstalling en de rijtuigen. Dit betekent dat u uw fiets bij de ingang naast de mesthoop moet plaatsen.

In de week van 29 juni wordt de bestrating verwijderd en daarna wordt er opnieuw gestraat. Dit zal leiden tot enige overlast met het bereiken van de zadel- en kleedruimtes. Het straatwerk in de gang waar ook het kantoortje is van de stalmanager en instructie wordt als eerste aangepakt zodat we de overlast in de logistiek zo kort mogelijk laten duren.

In de week van 6 juli worden de nieuwe stallen geplaatst en gaan de paarden zodra dit kan terug naar hun box. Dat is uiterlijk einde dag vrijdag 10 juli. Daarmee zal de verbouwing maximaal 3 weken duren.  

Tenslotte zal de renovatie leiden tot enige overlast en ongemak, het bestuur rekent op uw begrip zeker omdat we na de renovatie we alle stallen mechanisch kunnen uitmesten wat een enorme verbetering is.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »