Home > Overig nieuws > Seizoens afsluiting cross-challenge

Seizoens afsluiting cross-challenge

op juli 19 | in Nieuws, Overig nieuws

Afgelopen dinsdag was de afsluiting van de cross-challenge-groepen.

De eerste groep bestaat vooral uit jongens van 7-10 jaar, waaronder mijn zoon Stije van Riemsdijk die afgelopen jaar begonnen is. Het is een heel leuk enthousiast groepje geleid door Monique en Pepijn die de bootcamp met veel power en plezier verzorgt.

Met een aantal moeders hadden we pannenkoeken gebakken en ik ben blijven kijken en heb wat foto’s gemaakt die ik jullie niet wilde onthouden. Het enthousiasme springt er vanaf!

Voor het eerst reden de mannen een springparcours, compleet met groeten en strafpunten.

Jullie zien Stije’s geconcentreerde koppie als hij over de hindernis springt op Picasso! Hij vond het zo leuk!

Daarachter in het rijtje rijdt Jules op Sonja, die er nog wel eens langs wilde glippen, gevolgd door Christiaan op ??? die even een spontane bokkensprong in petto had, en Hero op Melbourne, die deze dag echter slakkensoep had gegeten…

Daarna wisselde de groep en gingen onze jongens op pad met Pepijn naar het Kralingse bos; frisbeen, tussendoor wat burpies en lummelen; iedereen had er zin in en rende en dook er op los.

Teruggekomen stonden er heerlijke stapels pannenkoeken klaar, aanvallen!

Kortom; het was een ontzettende leuke les met dank aan invaller Herman. Monique en Pepijn dank voor jullie inzet de afgelopen periode!

Ilva van Riemsdijk

Wil jij / jouw kinderen ook meedoen met de cross-challenge lessen? Meld je dan aan bij Monique Dijkshoorn, les@jockeyclub.nl of kijk voor meer informatie op de website

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »