Afgelopen zondag 20 november vond de Nieuwe Ledenborrel plaats in de Sociëteit, zowel nieuwe(re) als oude(re) leden genoten van de gezelligheid met elkaar! Door de lange corona-periode, die wij hopelijk achter ons hebben kunnen laten, heeft menig nieuw lid de weg naar onze gezellige Sociëteit nog niet weten te vinden, daarom organiseerde de Welkomstcommissie deze Nieuwe Ledenborrel.

Een grote groep nieuwe leden heeft gebruik gemaakt van deze gelegenheid en onder het genot van een heerlijk glas ook nog kunnen luisteren naar de introductie van Caroline Raats, Secretaris binnen het Bestuur, naar de twee Clubcommandanten Casper Hoebeek (Commandant Vrijdagavondrijclub) en Kathelijne Baetsen (Commandant Dinsdagavondclub) over het clubleven binnen onze vereniging en tot slot naar Anita Lussenburg over de culinaire activiteiten van de Co-Club. Het was een geslaagde middag!

En voor degenen die verhinderd waren, schroom niet om gezellig een kop koffie of een glaasje te komen drinken in de Sociëteit of vraag een van de Clubcommandanten of u eens kennis kunt maken met een van de Clubs.  Kijk hier voor informatie over de verschillende Clubs.