Home > Overig nieuws > Triowedstrijden: Proud to be fout – verslag

Triowedstrijden: Proud to be fout – verslag

op augustus 29 | in Overig nieuws

Afgelopen zondag 26 augustus vonden de jaarlijkse triowedstrijden plaats.
Het thema dit jaar: “Proud to be Fout”.
Alle teams hebben zich uitstekend aan dit thema gehouden en iedereen verscheen zo Fout als het kon aan de start!

Voortbordurend op de w

ijze die we vorig jaar zijn ingeslagen, werden de teams uitgedaagd in een cross challenge te paard, een slopende bootcamp en een terugkerend element te paard, de traditionele dressuurproef.

Alle wedstrijden werden uitgevoerd op het veld onder begeleiding van lekkere (foute) muziek, gedraaid door Norbert.

De cross challenge te paard werd beoordeeld door Monique Dijkshoorn. Zij had weer een uitdagend parcours met 9 “hindernissen” uitgezet; hierbij kwamen de behendigheid van de ruiter en de gehoorzaamheid van het paard aan bod.
De deelnemers van de dressuurproef mochten ieder een zelfgekozen KNHS of FNRS proef rijden. Deze werden deskundig beoordeeld door routinier Anita Lussenburg.
Als laatste werden de deelnemers door bootcamp instructeur Pepijn met een warming up klaargestoomd voor het bootcampparcours met als doel deze zo snel mogelijk af te leggen.

Bij de Triowedstrijden wordt gestreden om drie prijzen: de Van Schaardenburg-bokaal (drie familieleden), de Engelsman-paarden (twee familieleden en een “adoptieteamlid”) en de Wim & Wolty-bokaal (drie niet-familieleden).
Dit jaar verscheen er helaas geen enkele familie aan de start, zodat de Van Schaardenburg-bokaal netjes in de vitrinekast wordt opgeborgen tot volgend jaar.

Voor de Engelsman-paarden kwamen twee teams in aanmerking. Het team Fitter met Glitter (Anne-Floor, Lisalotte en Elias) en het team De Panters (Andrea, Nicoline en Kristien). Fitter met Glitter had net wat beter gescoord en mocht de prijs, net als vorig jaar, mee naar huis nemen. Goed gedaan!

Voor de laatste bokaal, die van Wim en Wolty, streden vijf teams. Daarbij is het team van de ZOC (Nienke, Iris en Rogier) als winnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd!

De “prix d’ordinaire” voor de meest foute outfit werd toegekend aan de DAC. Van harte!

Tot slot danken wij Monique, Norbert, Pepijn, Anita en Kiki voor hun inzet op deze zeer geslaagde middag!
De Sociëteitscommissie

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »