Tijdens de KNHS dressuurwedstrijd van 28 juli jl. was Lotte van den Herik met Desperado de beste Jockey Club deelnemer met maar liefst 70% in de B-klasse. Winstpunten in de deze klasse waren er verder voor Babette Vermaase met Annabel, Monique Jansen met Vijanta, Suzanne den Dulk met Victoria en Myrthe van den Berg met Miss Dior.

In de L-rubrieken stelde Eline Beekman haar schimmeltje Zilver goed voor wat haar winstpunten en 2x een eerste plaats in de L2  opleverde. Winstpunten in de L waren er ook voor Martine Broekhuijsen en Cicero en Sofie Mani en Champagne.

In de M-klasse hielden Marie Kleinepier en Schermer’s Hof Jasmine de Jockey Club eer hoog door 2 keer eerste te worden. In de Z-klasse namen geen Jockey Club leden deel.

De volgende wedstrijd is op 18 augustus a.s. De inschrijving is al vol, vrijwilligers en toeschouwers zijn van harte welkom. Voor de wedstrijd van 15 september a.s. is alleen deze week nog de inschrijving exclusief voor Jockey Club leden, vanaf dit weekend is de inschrijving open voor iedereen.

3120Uitslagenlijst KNHS dressuur zondag 28 juli 2013.xls.