Op vrijdag 18 september sprak onze Minister-president ons land weer toe: de besmettingen lopen snel op en o.a. in onze regio zijn nieuwe maatregelen noodzakelijk. Dit betekent o.a. dat er voortaan maximaal 50 personen aanwezig mogen zijn bij evenementen en bijeenkomsten. Het betekent ook dat we de teugels nog niet kunnen laten vieren. Wij verzoeken u dan ook met klem om de anderhalve meter maatregel in acht te blijven nemen. Houd steeds gepaste afstand van elkaar en zorg ervoor dat andere leden op anderhalve meter afstand kunnen passeren. Wij verzoeken u ook om de regels in onze sociëteit en op ons terras te blijven respecteren:  blijf a.u.b. zitten op uw plaats en ga a.u.b. niet met tafels stoelen schuiven. Op deze manier kunnen we een gezellige en gezonde winter tegemoet gaan.

En minstens zo belangrijk: blijf thuis bij klachten en laat u testen. Ook bij milde (verkoudsheids)klachten. Tijdens het wachten op de uitslag van een test blijft u uiteraard eveneens thuis. Dit geldt ook indien uw huisgenoten klachten als koorts en benauwdheid hebben.

Indien we alle afspraken respecteren en nakomen, blijft onze manege een fijne plek waar we veilig onze gezamenlijke hobby kunnen uitoefenen en gezellig kunnen ontspannen in onze sociëteit.