Op 1 november begon Corlene Langelaan in haar nieuwe rol als (financieel) administrateur. Geen gemakkelijke baan, want op het moment van aantreden, was niemand goed bekend met onze administratie en lag deze al een aantal weken stil. Desondanks heeft Corlene de taken goed opgepakt en begint er al structuur in te komen. In deze Digi stelt zij zich aan u voor.
Als eerste wil ik via deze weg het bestuur bedanken voor het vertrouwen dat ze me hebben gegeven door mij de opdracht te gunnen om de (financiële) administratie van de Rotterdamse Manège De Jockey Club uit te voeren en verder te optimaliseren.Na een periode gewerkt te hebben op jullie mooie locatie kan ik wel zeggen dat ik me zeer welkom voel. De mooie omgeving, de paarden en de mensen die ik tot nu toe gezien en gesproken heb zijn hier volledig debet aan.

Om u een beeld te geven wie ik ben zal ik me “digitaal” even aan u voorstellen. Ik ben dus Corlene Langelaan-van Dorp, 48 jaar jong, al ruim 21 jaar gelukkig getrouwd en moeder van twee pubers van 13 en 16 jaar.

Paarden zijn mijn passie. Vanaf mijn 4e zit ik al op een pony/paardenrug. Op dit moment heb ik twee paarden (5 en 13 jaar oud) die ik beide uitbreng in de dressuursport. Ik vind een rondje in de bossen of de polder leuk voor de afwisseling maar de meeste tijd breng ik door in de rijbaan.

Ik woon in Moordrecht en heb het voorrecht dat ik mijn paarden thuis kan stallen. Gelukkig houdt mijn man ook van paarden (hij ment met een nieuw forest pony) zodat we de zorg voor onze viervoeters samen regelen.

Na mijn studie aan de Erasmus Universiteit waar ik de opleiding Bedrijfseconomie met afstudeerrichting Veranderingsmanagement heb afgerond, ben ik 17 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank.

Ik ben nu als zelfstandig ondernemer actief waarbij ik me vooral richt op het ondersteunen van ondernemers op financieel vlak maar ook bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen ter verbetering van de kwaliteit van de organisatie.

Daarnaast coach ik nog ouders die hun relatie met hun kinderen willen verbeteren. Door mijn eigen ervaring als pleegmoeder weet ik hoe lastig het soms is om staande te blijven in je gezinssituatie en ik ondersteun hen dan graag bij dit proces.

Ik hoop dat u door middel van deze informatie al een klein beetje een beeld hebt kunnen vormen van degene die nu grotendeels de administratieve en financiële zaken van uw vereniging behartigd.

U bent van harte welkom in mijn kantoor op de Sociëteit mocht u mij een keer persoonlijk willen spreken.

Met vriendelijke groet,
Corlene Langelaan