Ondanks alle noodzakelijke maatregelen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd Outdoor Kralingen in het laatste weekend van september. We hadden veel geluk met het weer, en hadden zonder de inzet van de 45 vrijwiliggers dit mooie evenement niet kunnen organiseren. Onze complimenten willen we graag nog een keer persoonlijk doen. Corona zorgt ervoor dat dit nu niet mogelijk is, maar we komen daarop terug. Alle vrijwilligers hebben een bedankt kaart via de post ontvangen, ook via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken.  Springcommissie de Jockey Club

Prachtige wedstrijdsport tijdens Outdoor Kralingen

Het concours in de klassen BB t/m 1.40 meter vond op zaterdag 26 en zondag 27 september plaats.  Twee volle dagen springsport op de  all weatherbodem in het Kralingse Bos.  Parcoursbouwer John Maarse bouwde prachtige parcoursen voor alle rubrieken.  Wij willen alle vrijwilligers, hoofsponsor Breeman BMW en de sponsoren Maasmond, Anemone, Agterberg BV, Vente Paardenvoeding, Zadel en tuigmakerij van Rijs, Seducci sokken, van Gulik Groente en Fruit en Stal Jeroen Heijmans bedanken voor jullie hulp en betrokkenheid bij Outdoor Kralingen. 

Op zaterdag 26 september was de ochtend gereserveerd voor de ponyruiters in de rubrieken B tot en met ZZ . De middag stond in het teken van de paarden met de BB90, B en L rubriek. 

Zondagochtend 27 september startte Outdoor Kralingen met de L2-fasen special voor paarden. Het programma gaat verder met M, Z, ZZ rubrieken. En als bijzondere afsluiter de 1.40 m rubriek. Waarin de beste ruiters streden om de hoofdprijs.  

Bij de paarden kwamen ook  Jockey Club leden en leerlingen van Jockey Club-springinstructeur Jeroen Heijmans in actie.