Home > Overig nieuws > WAC Concours Photos – uitslag

WAC Concours Photos – uitslag

op juni 23 | in Nieuws, Overig nieuws

Zoals u in de vorige twee digi’s heeft kunnen lezen, was voor de Woensdag Avond Club een van de manieren om met elkaar verbonden te blijven tijdens de corona lockdown de organisatie van een onderlinge, hippische, fotowedstrijd. Zo goed als iedereen deed mee!

Het bestuur heeft zich bereid getoond om de foto’s te beoordelen; op zeer professionele wijze hebben onze bestuursleden de punten verdeeld. Na de versoepeling van de corona maatregelen tijdens de eerste WAC borrel op 3 juni heeft een delegatie van deze zeer professionele vakjury, in de persoon van Arjen Smallegange en Pien van de Plas, de uitslag bekend gemaakt.

Het was een ongelofelijk spannende strijd en uiteindelijk zijn de volgende WACers in de top drie beland: op nummer 1 Anne Marie Hazenberg met een schitterende visuele compositie van een van onze favoriete manegepaarden van wie wij onlangs helaas afscheid hebben moeten nemen: Hugo. René van Loon wist de 2e plaats te bemachtigen met een mooi samenspel van kracht en souplesse, van mens en dier, een dynamisch geheel. Met een zeer verrassende foto van Patricia van Caubergh van een andere favoriet, Atiesto, met de weerspiegeling van de moderne tijd in zijn helder de wereld in kijkende oog, behaalde zij de 3e plaats. Anne Marie Hazenberg heeft de eerste prijs van deze WAC Concours Photos 2020, in de vorm van een camera, in de wacht weten te slepen, nogmaals gefeliciteerd!

De beelden zijn binnenkort te bewonderen op een mooi plekje in onze manege.

Hilde Blank, commandant van de WAC, heeft aangekondigd dat deze WAC Concours Photos volgend jaar wederom zal plaatsvinden.

Met dank aan het bestuur voor de jurering en met dank aan initiatiefneemster Catherina Bareman.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »