Home > Overig nieuws > Wedstrijdverslag: KNHS dressuur 23 juni

Wedstrijdverslag: KNHS dressuur 23 juni

op juni 26 | in Overig nieuws

De plotseling tropische temperaturen weerhield 36 ruiters er niet van om te starten tijdens de KNHS-dressuurwedstrijd van 23 juni.

In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw Mulrain en mevrouw Schaeffer – Verwoerdt. De ochtend werd gestart met de klasse ZZL, Z1 en Z2. Helaas vielen de deelnemende Jockey Club leden in deze klassen niet in de prijzen. De ochtend ging verder met de gecombineerde M1- en M2 klasse. In deze klasse maakte Myron Meijerink haar debuut met Beau en niet zonder succes. Zij ontving voor haar proeven met Beau twee winstpunten en een rode rozet. Ook Anneloek Sollart ging niet met lege handen naar huis, zij werd voor haar proeven met Paco beloond met één winstpunt.

 ’s Middags werden de klassen L2, L1 en B gejureerd door mevrouw Duinhouwer en mevrouw Schaeffer – Smeets. De middag ging van start met de klasse L2 paarden. Anna Wikje Vermaat maakte in deze klasse een succesvol debuut. De proeven die zij reed met Vlorentana waren goed voor twee winstpunten en een eerste plaats. Kees Kornelisse werd ook beloond met twee winstpunten en een oranje rozet voor zijn proeven met Bacardi. In de klasse L1 paarden ging Lisa Ijsselsteijn naar huis met drie winstpunten. In de gecombineerde L1- en L2-klasse pony’s kreeg ook Kirsten Oort één winstpunt voor haar proeven met Venice. De dag werd afgesloten met de klasse B. Ook in deze klasse waren er twee Jockey Club leden die hun debuut maakten. Wendelien van Wickeren en Margreeth van Beek werden beiden voor hun proeven met Demorc en Beau beloond met één winstpunt

Al met al weer een succesvolle outdoorwedstrijd. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen! Dit was de laatste outdoorwedstrijd voor het EK. Op 22 september zal de volgende outdoorwedstrijd plaatsvinden, wat tevens de laatste outdoorwedstrijd van het seizoen zal zijn. De inschrijving voor deze wedstrijd zal geopend worden op 17 augustus. We hopen jullie allemaal op 22 september weer te zien!

Link naar uitslagen:http://www.startlijsten.nl/storage/lijsten/3120_Uitslagen_Definitief_1561314060.htm

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »