Zondag 12 februari was het weer tijd voor een KNHS dressuurwedstrijd. Tijdens deze wedstrijdmiddag (B t/m M) verreden de ruiters onder het toeziend oog van mevrouw S. Schaeffer-Smeets hun proeven. De middag ging van start met de klasse M waar Esther Hol twee nette proeven wist neer te zetten met Royal Sugar die goed waren voor twee winstpunten. In de gecombineerde klasse L1/L2 paarden werd Renée Schuurmans beloond met twee winstpunten voor haar proeven met Dancer S. Ook Ilva van Riemsdijk ging tevreden naar huis met een winstpunt. De middag werd afgesloten met de klasse B. In de klasse B paarden wist Liesbeth van den Steenhoven met VDP’s Ciejay maar liefst vier winstpunten en twee oranje rozetten in de wacht te slepen. Ook Susanne de Zeeuw werd beloond met twee winstpunten voor haar proeven met Drewes. In de klasse B pony’s reed Isabella Kransen twee keurige proeven met Universo die goed waren voor twee winstpunten en twee oranje rozetten.

Al met al  weer een zeer geslaagde dag. Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer goed te laten verlopen!
Op 19 maart is de volgende wedstrijd, alweer de laatste van het indoorseizoen. Deze wedstrijd duurt een hele dag en de klasse B t/m Z2 worden verreden.